Altijd up-to-date

Met behulp van ons zeer gebruiksvriendelijke beheersysteem (CMS) kun je eenvoudig 24/7 zelf de content van je website aanpassen.

Toch wijst de praktijk uit dat veel ondernemers geen tijd of zin hebben om de website goed en regelmatig te onderhouden. Ondanks dat het systeem eenvoudig werkt kost het altijd tijd om pagina's te voorzien van nieuwe informatie.

Voor die ondernemers hebben wij een beheerpakket waarbij jouw website al bij afname van 5 uur per jaar extra voordelig door een professionele webdesigner wordt voorzien van nieuwe content. Op die manier ben je zeker van een goed werkende en up-to-date website! Bovendien kan dit ook meewerken aan een betere vindbaarheid bij Google.

Cms website

Website laten beheren door een pro

Ons standaardtarief voor websitebeheer is €37,50 per half uur.

Laat jij je website door ons beheren en verwacht je dat dat wel 5 uur werk per jaar zal zijn? Dan kun je profiteren van een voordeliger tarief! Je betaalt vooraf €295,- waarvoor wij 5 uur per jaar voor jou aan het werk gaan. Mocht je daarna nog meer uren nodig hebben (binnen datzelfde jaar) dan profiteer je ook bij die uren van het lagere tarief a €29,50 per half uur.

Je minimale besparing: €80,- per jaar.

Website laten maken?

Cliqx is een product van Spunk'd reclamebureau (kvk 17175943)
Veemarktkade 8 | 5222 AE 's-Hertogenbosch | 073-2032149

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

OKE PRIMA!