Cliqx, hét webdesign bureau vlakbij Eindhoven!

Meer dan 15 jaar ervaring in Webdesign

Bent u op zoek naar een nieuwe website en zoekt u grafisch vormgevers met ervaring? Of heeft u al een website maar is die toe aan een update? Dan bent u bij het webdesignbureau Cliqx op het juiste adres! Cliqx maakt grafische webdesigns voor zeer uiteenlopende bedrijven. Ons webdesign bureau is gelegen vlakbij Eindhoven en is gevestigd op een prima bereikbare locatie.

Wij maken websites met ons eigen platform: snel, veilig en optimaal vindbaar in Google! Onze ervaren webdesigners maken al meer dan vijftien jaar lang websites voor de mooiste bedrijven. Mogen wij voor u ook een website maken?

Onderscheidende websites

Een mooie website is belangrijk, goede websites zijn namelijk het visitekaartje voor uw bedrijf. Wij maken graag een website of webdesign voor u. Wij realiseren uw wensen voor de website. Cliqx helpt u gegarandeerd aan een uniek webdesign en betaalbare website voor uw bedrijf. Op onze website vindt u verschillende pakketten om uw bedrijf op te laten vallen in het brede scala aan websites.

Webdesign Eindhoven
Cms website

Aandacht voor het juiste website ontwerp

Bij Cliqx vinden we aandacht voor onze klanten en hun websites heel belangrijk. Aandacht maakt alles mooier en dit geldt ook voor websites. Wij weten wie onze klanten zijn. Dat zorgt ervoor dat we uw wensen goed kunnen realiseren. Ook als u al een eigen website hebt, kunnen wij een nieuwe verbeterde versie ontwerpen van uw website en geven deze de juiste stijl. Bij Cliqx wordt u altijd door een vast contactpersoon wordt geholpen, zo houdt u het overzicht en weet u precies wie u kunt bereiken voor overleg. Nadat u uw wensen aan ons kenbaar heeft gemaakt, gaan wij graag voor u aan de slag met een professioneel en doordacht webontwerp. Daarnaast bouwen we alle pagina's voor uw website zorgvuldig en zorgen we dat de site goed gelanceerd wordt.

Werkwijze webdesign

Onze persoonlijke werkwijze wordt zeer gewaardeerd door onze klanten. Wij geven aandacht aan elke klant en luisteren echt! We communiceren in duidelijke taal zodat u ons begrijpt. Geen ellenlange telefoontjes of ingewikkeld vakjargon. Wij blijven kort, bondig en duidelijk voor elke klant. Ons professioneel vakmanschap vindt u dan ook terug in onze manier van communiceren. Dit is wat u krijgt als u uw website aan ons uitbesteed. Bij webdesignbureau Cliqx werken we met webdesigners, techneuten en webontwikkelaars. Die samenwerking resulteert in een nieuwe, professionele en betaalbare website voor u als klant.

Website laten maken?Neem contact met ons op!

Heeft u een nieuw webdesign nodig in of rond Eindhoven en bent u op zoek naar een kantoor met ervaring? Wij helpen graag met het ontwerpen en bouwen van websites!  Heeft u al een website? Wij maken graag een nieuw verbeterd ontwerp voor u. Cliqx biedt verschillende pakketten aan.

Onze vakkundige medewerkers hebben aandacht voor u en uw wensen en maken een website die goed bij u én vooral die goed bij uw doelgroep past. Via onze contactpagina komt u snel en gemakkelijk met ons in contact. U kunt ons uiteraard ook bereiken via de mail info@spunkd.nl.

Alleen benieuwd naar de mogelijkheden?
Bel vandaag nog naar: 040-2870208. De designers van Cliqx zien er naar uit om u zo snel mogelijk te helpen met een nieuw design voor uw website.

Cliqx is een product van Spunk'd reclamebureau (kvk 17175943)
Veemarktkade 8 | 5222 AE 's-Hertogenbosch | 073-2032149

Alle prijzen zijn exclusief btw. Prijswijzigingen voorbehouden.

Deze website gebruikt cookies. Door gebruik te maken van deze website, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies.

OKE PRIMA!